SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!




bismillahirrahmanirrahim..

kak lyssa ada buad satu segmen!!bolehla marjan join..segmen ni bertujuan untuk mengeratkan lagi hubungan antara bloggers - bloggers yang ada di dunia ini termasuk lah di Asia Tenggara , Asia Timur dan Asia Selatan bak kata kak lyssa.

Sedikit latar belakang Marjan
nama diberi Nur Marjan..
anak jati kelate.
lahir pd 18/11/1993
umur 18 tahun
Study kat UiTM Puncak Alam course foundation in science..
Rabun Ayam:L;325 R:275 
blogwalking..blogging..eating spicy f0od

Kenapa Marjan Buad Blog??
First2 tengok ramai ada blog,teringin jugak nak merase ada blog..
Masa dah ade blog..[ouh..macam ni rupanya berblogging..]..kira timba pengalaman la jugak kan..
Second sebab nak share-share idea dan pemikiran..
Third sebab nak tambah kawan dan kenalan..kalau kad blog,hubungan antara bloggers terasa lebih rapat sbb adanya button follow itu..haha..
Akhir sekali disebabkan oleh Environmental Factor..[apakah itu?]

Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
Sape erk??Entahlah belalang..rasanya diri sendiri kot..nak cakap ibu bapa..tak tak tak..
Mungkin kawan kodd..terpengaruh dengan kawan dan minat diri sendiri..

Itu sahaja serba sedikit dari saya



34 comments:

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow kita balik ek :) TQ
    http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

    ReplyDelete
  3. terjah sini pulak

    http://zahirahzahrin.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  4. hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
    hehe.. keep up blogging yurp !
    btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
    meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  5. hi! selamat berkenalan :)

    singgah dari segmen yang sama :)

    http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  6. dri segmen sama...bertandang ke sini~

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  7. salam blogger :) dari segmen yg sama..hpy bloging..

    http://aientetra.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html cpt join..smpai pukul 4 ptg ni jew .. :)

    ReplyDelete
  8. sy hantu yg ke9 tinggalkan jejak..hehehehe...

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan..dari segmen yang sama...

    174.http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  10. datang golek-golek...kuak lentang dari segmen yang same....salam perkenalan ye... c=
    http://missanadream.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  11. hye3. singgah dari segmen cik lyssa. done follow u. jom terjah blog saya pulak

    ReplyDelete
  12. singgah sini dari segmen lyssa. salam kenal dan jemput singgah blog

    ReplyDelete
  13. hello salam kenal, diya singgah sini membaca,sambil follow kamu.

    diya dari segmen lyssa juga
    http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    senang2 singgah lah ye :)

    ReplyDelete
  14. walking here from segmen sis lyssa. salam perkenalan :)

    http://miszathirah.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  15. singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  16. Eh same uitm ngan akak..tp akak da jadi ex la..;p

    ReplyDelete
  17. waaaa pink cantiknya....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

    Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

    www.cayob.com

    ReplyDelete
  18. leen dtg serbu dari segmen lyssa :)

    serbu blog leen jugak ye :)

    http://ceritaaleensepet.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  19. Genk datang sini
    Datang dari segmen yang sama
    Datang nak ziarah rakan blogger ^^

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  20. hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

    http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  21. datang dari segmen yg sama..jemput singgah ^_^v

    http://eiqalyka.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  22. salam.. anis dari segmen lyssa. datang jalan2..
    nice blog. :)

    http://arnissastory.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  23. annyeong haseyo . . .
    sayer dtg ziarah...
    cantik blog awak!
    kalaw rajinn , ziarah sayerr blik yerr?
    http://niaadelyna.blogspot.com
    follow awk punnn suda...
    kalke...

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum w.b.t :) Hello admin. Lina serbu blog ni, dah follow pun. Kalau ada masa, jom terjah sini koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html balik. Happy blogging~

    ReplyDelete
  25. haikhaik >< ain dry segmen yg sama :) follow ain balek boley kan ? hee nice to meet you .

    http://aienstory-aien.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Datang sini nak kenal2 dgn rakan blogger..
    Happy blogging....

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  27. salam perkenalan =)
    dari segmen yg sama....Mia follow awk..

    http://miaukaishar.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    kalau belum follow Mia, follow ye =)
    tak paksa..kalau sudi (hope) ^_^

    ReplyDelete
  28. woot woot...singgah sini dari segmen yg sama..salam perkenalan..nice blog ^^

    ReplyDelete
  29. Salam perkenalan ..
    Dari SEGMEN yg sama ..
    BW and follow you ..
    Kalau sudi , singgah n follow sini balik ye ?

    http://duniaputerianis.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  30. Assalam, hai Lanun terjah kat sini... dari segmen Lyssa...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  31. marina datang serbu sini dari segmen lyssa...salam perkenalan..

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

    ReplyDelete
  32. hai.. ^_^ salam perkenalan dr cci...walaupon terlambat...cci tetap dtg jenguk..ehehe... ^_^ dr segmen yang sama gak.. ^_^ http://ccicutewatermark.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html n jom join contest skali http://ccicutewatermark.blogspot.com/2011/10/contest-cute-dolly-atau-doodle.html

    ReplyDelete
  33. hai marjan..
    owner blog chumil nie..
    ble marjan stat bloging nie?

    ReplyDelete

kalau nak komen,komen kat cni...
Bismillahirrahmanirrahim...