Unexpected Transformation..

Salamullahi alaikum warahmatuhu wabarakatuh...
apa khabar iman kalian semua..adakah hari ni lebih baik dari semalam??
alhamdulillah..
kali ni tidak tahu nak post ape..
tapi rase macam nak post essay non-stop writing semasa kelas BEL hari tu..
essay ni saya tulis je..sebab lecturer cakap non-stop writing..
tapi essay tu mengenai childhood kite..

ini lah essay yang saya telah tulis..

Abaikan grammar..

During i was a child,i am schooling at sk pengkalan chepa.I have many friends at the school and i am happy being with my friends.At the evening,I was always playing netball and sometimes football with my friends boys and girls at the field.Many of my friends said that I am quite tomboy during child and alhamdullilah i had one transformation when i went to Maahad Muhammadi Perempuan,the place that i have learnt a lot about our religion islam and about ikhtilat.I really love childhood moment because I feel free and no one will stop me from doing anything that i want.Also,at my school i had ever entered choir,nasyeed and recorder ensemble competition that make me a little busy during standard 5 and 6.It is become worst that I have to sit for my UPSR.At my home i had been always wandering outside of my homegoing here and there without caring about time,Even I had even gone to play at night.I am very naughty and i never thought that I was like that before.Also,during standard 5 and 6,I ever entered Karate-do Club at my home.It was organised by Kempga.My father work there as a Policeman..But,unfortunately i only got a green belt.But I think that was my memorable childhood that I have and no one will had except me..


itulah sahaja yang saya tulis..Kalau dilihat saya memang sangat bersyukur kerana Allah menghantar saya ke Sekolah MMP untuk timba ilmu agama..tak kesahlah seteruk mana saya macam kecik dulu..sebab..Allah tidak memandang siapa kita pada masa sebelumnya,tetapi Allah melihat siapa kita pada masa sekarang..
dan sekarang saya terasa saya memang perlu ditarbiyah lagi dan lagi kerana tidak cukup ilmu fissudur..

Cukup itu sahaja Updates buat Hari ini..Harap sekiranya anda ingin berubah,berubahLah sekarang sebab kita tidak tahu bila Allah akan menjemput kita...

Wallahua'lam...

1 comment:

kalau nak komen,komen kat cni...
Bismillahirrahmanirrahim...